Identitat i Imatge

Una àrea que engloba des del disseny i creació d'anagrames, logotips i marques o bé l'actualització de les mateixes, fins a la regulació i la seva correcta aplicació mitjançant manuals corporatius.
Disseny i creació de logotips, anagrames i marques comercials. Possibilitat de tramitació al Registre de Marques i Noms Comercials (OEPM).

Papereria corporativa

La papereria corporativa transmet la imatge d’una empresa directament als seus clients. La seva personalitat s'ha de mantenir en els diferents espais on es pugui moure. El nostre treball inclou el desenvolupament d'una bona imatge, recolzada per professionals d'àmplia experiència.
Cartes, Targetes de presentació, albarans, Factures, Carpetes, Manuals, Tarifes de preus, Formularis,…

Impresos publicitaris

Una adequada presentació en els catàlegs facilitarà la labor comercial, l'obertura de nous mercats o de productes i la consolidació dels mateixos.
Catàlegs d’empresa, de serveis o productes, en diferents presentacions (díptics, tríptics, en fitxes intercanviables per a carpetes d'anelles, revistes, fulls informatius,... i altres publicacions).

Disseny de retolació i cartelleria

Oferint una àmplia gamma de possibilitats per al seu establiment, per a presentacions, fires, ... i també per als vehicles comercials, amb l'avantatge que suposa veure l'acabat final en simulacions d'imatges digitalitzades.

Etiquetatge i Packaging

Disposem de l'experiència en "vestir" gran quantitat d'envasos de productes, utilitzant la creativitat dels nostres dissenyadors li podem oferir un article a mida de les seves necessitats.
Etiquetatge industrial, etiquetes d'alta qualitat per ampolles de vi, cava, oli, ... Amb acabats d'estampació, relleus, troquels de formes diverses,...

Publicitat

Des d'aquesta àrea es busca l'aplicació de tècniques per a induir als clients en determinats comportaments comercials.
Preparem campanyes publicitàries, eslògans, anuncis en premsa i altres mitjans gràfics.


Demani pressupost o informació